Jewels316byBrenda | Skillshare Projects

Jewels316byBrenda

3863a8f3

Ik ben Brenda en ben sinds oktober 2014 conslente van Jewels316.


Zelf heb ik een nikkel allergie, maar wel gek op sieraden. Ik kocht alles dan ook het liefst in zilver. Maar dit is toch best prijzig. Toen ik via het internet in contact ben gekomen met Jewels316 met sieraden van Edelstaal was ik om! Deze sieraden geven geen alergische reactie & verkleuren niet.  

Deze site moest ik in de gaten houden! Super veel leuke en betaalbare sieraden zonder dat ik last ondervond van mijn nikkel alergie! Ik heb de Jewels316 Facebook pagina geliked om up to date te blijven. Zo zag ik een advertentie voorbij gaan van consulentes gezocht. Zo is het balletje gaan rollen en heb mijzelf zo dus aangesloten bij dit super leuke bedrijf.

Sinsdien verzorg ik thuis party's bij de mensen thuis. Gezellig met vriendinnen en familie thuis sieraden shoppen! We hebben een zeer groot assortiment. Bestaande uit onder andere kettingen met hangers, oorbellen, ringen, horloges, armbanden. En niet alleen voor de dames. Ook voor heren en kinderen hebben we een hoop leuks aan te bieden. Sinds kort hebben we ons assortiment ook nog uitgebreid met portomonees en tassen. En hebben we 2 leuke sieraden collecties. De wissel collectie bestaande uit Ring, ketting en oorbelle met Swarovski elementen in diverse mooie kleuren. Die je kunt afstemmen op je outfit. Of de Living Lockets, waar je een ketting of armband medaillion zelf kunt samen stellen tot een persoonlijk verhaal.
                                                                                                    

2d63dafe


Comments

Please sign in or sign up to comment.